Study guides

Q: What percent of 60 dollars is 36 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

60% = 0.60 60% off $60 = $60 x 0.6 = $36 Your cost will be $60 - $36 = $24

36%

60 percent of 5 dollars is 3 dollars

60 percent of 2000 dollars would be 1200 dollars. 2000*.60= 1200

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

60% of 36 is 21.6

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 36 = 9. Therefore, 25 percent of 36 dollars is 9 dollars.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

70 percent of 60 dollars = 42 dollars.

To find 50 percent of a value, multiply the value by 0.5. In this instance, 0.5 x 36 = 18. Therefore, 50 percent of 36 dollars is equal to 18 dollars.

60%

30 percent of 120 dollars = 36 dollars.

60 dollars.

That is 60 dollars.

36 dollars plus 7 percent tax = 38.52

80% of 60 dollars = 60*80/100 = 48 dollars

Using the equation of percent of change.(Original Value - Current Value) / Originalvalue *100% = Percent change(60 - 36 ) / 60 *100 = 40%40% is the percent change

It is: (60-36)/60 times 100 = 40% decrease

60 percent of 60 is what number?.6 x 60 = 36

20 dollars are 100 percent. You want 40 percent off, that means you want 60 percent. 20/100 = 0.2 is 1 percent that value times 60 gives the wanted 60 percent. You have to pay only 0.2 times 60 = 12 dollars instead of 20 dollars.

60

3 dollars if 50 percent of 60 dollars is 30 dollars take the zero off and that's your answer

1 percent of 6000 dollars = 60 dollars.

60% of 300 = 180 dollars