Template:AdminWelcome/nl

Gefeliciteerd, beste administrator! Edit

English | español | français | Nederlands | русский | +/−

Een geschenk voor onze nieuwe administrator van je collegas... (ons presentje is beter dan die op Commons of Meta)

Je hebt je pistolen; nu nog je badge: {{User admin}}/{{#babel:admin}} en {{Admin topicon}}. Veel plezier!

AdminWelcome, gefeliciteerd! Je hebt nu adminrechten op Wikidata. Neem alsjeblieft even de tijd om Wikidata:Administrators te lezen en om de volglijst gerelateerde paginas (vooral Wikidata:Project chat, Wikidata:Requests for comment, en Wikidata:Administrators' noticeboard) te lezen, voordat je tekeer gaat met het verwijderen van paginas, paginas beschermen, accounts blokkeren, of het aanpassen van beschermde paginas.

Voel je vrij om je bij ons te voegen op IRC: #wikidata-adminconnect. Om toegang te krijgen kun je iemand aanspreken op #wikidataconnect. Mogelijk is Wikidata:Guide to Adminship interessante literatuur. Tevens is het misschien het overwegen waard om jezelf toe te voegen aan meta:Template:Wikidata/Ambassadors, en soortgelijke paginas op je thuisproject, als zo'n pagina bestaat. (Controleer Wikipedia:Wikidata/Wikidatans (Q14964498).)

Pas alsjeblieft ook de talen die je beheerst aan op Wikidata:List of administrators. Overweeg of je jezelf wilt toevoegen aan deze lijst, als je niet wilt dat items op RfD die je verwijderd, automatisch gemarkeerd worden als verwijderd. Nogmaals, welkom bij het adminkorps!


Warning — If you see this in the preview, you are editing the template!
Somewhere along the line something wasn't subst'd properly.