Template:ExternalUse/text/mk

This page is a translated version of the page Template:ExternalUse/text and the translation is 100% complete.
Ова својство се користи на:

{{{1}}}


Известете ги проектите што го користат ова својство пред да вршите покрупни промени (бришење, спојување со друго својство и тн.)