Template:Unblock/mk

Ambox blue question.svg
Овој блокиран корисник побарал да биде одблокиран.
Unblock
block logipblocklistcrossblockluxo'sunblockremove gblock • contribs: +/-

Request reason:

Нема наведено причина
Блокиран уреднику
Прекопирајте ја содржината од инфокутијата за блок подолу за да им помогнете на администраторите да го најдат вашиот блок во дневникот. Имајте предвид дека тролувањето и другите злоупотреби на можноста за уредување на корисничката страница се казнува со одземање и на тоа право.
Администратори
  • Ако барањево биде одбиено, истото треба да се замени со: {{unblock declined|1=причина за барањето|2=причина за одбивањето ~~~~}}
  • Ако го одобрите барањево, истото треба да се замени со: {{unblock granted|1=причина за барањето|2=причина за одобрувањето ~~~~}}
  • Не одблокирајте косрисници пред да се консултирате со администраторот што го задал блокот, освен во сосем очигледни и неспорни случаи. Блоковите означени со {{checkuserblock}} ќе бидат прегледани од проверувач на сметки.

беларуская (тарашкевіца) | English | español | français | македонски | português | português do Brasil | русский | svenska | 中文 |

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Unblock}} instead!