About this board

Previous discussion was archived at User talk:Davidpar/Archive 1 on 2015-12-02.

de acuerdo con los terminos pero los míos todavía no los termina mi abogado en usa no borren nada de todos modos tengo desde 1998 hasta la fecha de hoy Alexa no debiste hacer esto.
KajenCAT (talkcontribs)

Hola Davidpar!

Et volia fer-te una pregunta sobre els graus acadèmics que fiquem com qualificadors de educated at (P69). M'he donat compte que els anglesos han estat creant graus acadèmics equivalents poc després de tu com seria el cas de Bachelor's degree in political science (Q65034948) respecte political science degree (Q63351170). Si estic en lo cert, ho hauriem de fusionar-los amb «Merge with». No obstant això, m'he trobat moltes vegades que els items que utilitzen el Q més nou, que és absorbit pel Q més antic, ja no funcionen. Hi ha alguna manera ràpida de veure quin són aquests items? O s'hauria de fer per query?

Salut,

Kajen

Davidpar (talkcontribs)

Ep, totalment, jo crec que s'haurien de fusionar. No sé si el tens activat; jo faig servir el giny Merge (activat a través de la pestanya Ginys de les Preferències:https://www.wikidata.org/wiki/Special:Preferences#mw-prefsection-gadgets ). Això fa que em surti l'opció "Merge with..." al menú de dalt al costat de l'historial. Això et fa la fusió automàticament amb l'item més antic. Vaig a provar-lo, però fins ara m'ha anat bé!

KajenCAT (talkcontribs)

Sisi, efectivament em referia a aquesta eina, però m'he trobat que si, per exemple, en category of associated people (P1792) d'una població que hi havia dos ítems iguals i si els fusionaves i el que tenia l'antic era una redirecció, em sembla que el bot no el detectava pas. Per tant, s'havia de canviar els ítems antics que s'estaven utilitzant per nous (no sé si existeix algun bot que ho faci). No sé si ara m'he explicat millor.

Davidpar (talkcontribs)

Ostres, no sé si realment el bot no detecta una redirecció en l'antic. No domino gaire el tema bots, però diria que detecta qualsevol redirecció. Justament fa poc vaig fer l'article de les tretzena legislatura de la Catalunya autonòmica, i un usuari va redirigir-ho a un item més "nou", i llavors el bot va canviar les Q de tots els diputats al Parlament.

Davidpar (talkcontribs)
KajenCAT (talkcontribs)

Ah, llavors sí que existeix un bot. Gràcies, David!

Reply to "Graus acadèmics"
Kette~cawiki (talkcontribs)

Hola Davidpar. Veig que has canviat l'etiqueta de la propietat, de NSSDCA ID a identificador NSSDCA. Bé, jo li havia possat l'altre per concordància amb el seu homòleg COSPAR ID (P247), vaig participar en la petició de la propietat. Com veus de recuperar el primer nom? Gràcies

Davidpar (talkcontribs)

Com vulguis, jo ho havia fet per seguir l'estil perquè tots els identificadors (o la majoria) s'han escrit com a "identificar X", de la mateixa manera que es fa en castellà o francès. (Per exemple: identificar VIAF, identificador CANTIC, identificador GEC, etc). Però tu domines el tema espacial!

Kette~cawiki (talkcontribs)

No, jo no domino res, he entrat en aquest mon per les infotaules que faig el manteniment. Doncs ja està bé com està. Gràcies!

Davidpar (talkcontribs)

És que entenc que cada disciplina pot tenir les seves particularitats, no dic pas que estigui bé, eh. Potser és més conegut com a "NSSDCA ID"

Kette~cawiki (talkcontribs)

Cap problema, una cosa és com es diu l'etiqueta i un altre com surt a la infotaula. No cal canviar res.

Reply to "P8913"
Ignacio Santana Plaza (talkcontribs)

Buenos días David,

He visto que en la página de wikipedia de Susana Pérez Quislant, me reviertes los cambios y dejas una foto de ella de frente más antigua que la fotografía nueva que estoy poniendo. Me gustaría saber que razón hay y si hay alguna manera de poder dejar la que estoy poniendo.

Gracias de antemano por su ayuda

Davidpar (talkcontribs)

Hola. Es cierto que es más actual, pero tiene una calidad muy baja y con un filtro como si fuese de Instagram que le da un toque muy publicitario.

Ignacio Santana Plaza (talkcontribs)

Es la imagen que quiere ella que aparezca ahí, si me dices que calidad es la apropiada por favor

Reply to "Cambio de fotografía"
Millars (talkcontribs)

Hola David. Pensava que el tractament era per al President de la Generalitat, no per a la persona. Amb això, quan es deixa de ser president, deixa de rebre eixe tractament. Al document que serveix de referència no veig que diga res d'un tractament vitalici. Tens cap referència al respecte? Gràcies.

Davidpar (talkcontribs)

Aquí, per exemple, s'explica: "A Catalunya, el tractament dels expresidents de la Generalitat i del Parlament, el dels exconsellers i el dels expresidents d’organismes territorials elegits per sufragi tenen caràcter vitalici. Quan una persona té un tractament protocol·lari vitalici o una condecoració honorífica i ocupa un càrrec al qual correspon un tractament diferent, conserva el tractament protocol·lari superior. Així, a una exconsellera de la Generalitat de Catalunya que sigui senadora, per exemple, li correspon el tractament d’Honorable Senyora, i no el d’Excel·lentíssima Senyora" És per a això que a Wikidata tots els presidents tenen el tractament honorífic de Molt honorable, i els consellers d'Honorable.

Millars (talkcontribs)

Gràcies per la resposta David.

Reply to "Molt honorable"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)

Hello Vunj909nwrz1t05o,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Reply to "We sent you an e-mail"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)
Reply to "Wikidata weekly summary #430"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)
Reply to "Wikidata weekly summary #429"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)
Reply to "Wikidata weekly summary #428"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)
Reply to "Wikidata weekly summary #427"
MediaWiki message delivery (talkcontribs)
Reply to "Wikidata weekly summary #426"