Logo of Wikidata

Welcome to Wikidata, FranSisPac!

Wikidata is a free knowledge base that you can edit! It can be read and edited by humans and machines alike and you can go to any item page now and add to this ever-growing database!

Need some help getting started? Here are some pages you can familiarize yourself with:

  • Introduction – An introduction to the project.
  • Wikidata tours – Interactive tutorials to show you how Wikidata works.
  • Community portal – The portal for community members.
  • User options – including the 'Babel' extension, to set your language preferences.
  • Contents – The main help page for editing and using the site.
  • Project chat – Discussions about the project.
  • Tools – A collection of user-developed tools to allow for easier completion of some tasks.

Please remember to sign your messages on talk pages by typing four tildes (~~~~); this will automatically insert your username and the date.

If you have any questions, please ask me on my talk page. If you want to try out editing, you can use the sandbox to try. Once again, welcome, and I hope you quickly feel comfortable here, and become an active editor for Wikidata.

Best regards! Liuxinyu970226 (talk) 05:10, 21 September 2016 (UTC)

Translation requestEdit

Hello.

Can you create these articles in Catalan:

es:Museo Estatal de Historia de Azerbaiyán
es:Universidad Estatal de Bakú
en:Telephone numbers in Azerbaijan
en:Azerbaijani Soviet Encyclopedia
es:Enciclopedia nacional de Azerbaiyán
es:Montañas de Azerbaiyán
es:Anexo:Museos de Azerbaiyán
es:Anexo:Museos de Bakú
en:Template:Administrative divisions of Azerbaijan
es:Categoría:Organización territorial de Azerbaiyán

Yours sincerely. Sondrion (talk) 11:54, 28 March 2019 (UTC)

@Sondrion: I am sorry. Actually my availability to translate Wiki is quite scarce. Regards.

PNCEdit

Bona tarda, el Partit Nacionalista de Catalunya (Q94143183), segons el Registro de Partidos Políticos del Ministeri d'Interior es va inscriure el 13/04/1978. Però veig que la JNC parla d'un altre dia del mes. Com ho fem, o a quina data li donem prioritat? Merci! --Davidpar (talk) 18:07, 16 August 2020 (UTC)

@Davidpar: ho he modificat perquè la referència que hi havien posat sols parlava de l'any i he trobat aquesta amb dia, mes i any. Pot ser per coincidència de fonts, però en la tesi doctoral "Història De La Joventut Nacionalista De Catalunya (1980-2003)” de Josep Lluís Martín I Berbois, dirigida per Borja de Riquer el 2010 (sols hi he sabut accedir per la porta del darrera; cerca-hi "abril de 1978"), també es dona el 4 d'abril, i més detalls en la nota 34 a peu de pàgina. Em temo que hi ha un decalatge entre "l'entrada" en el Registre i "la formalitat" del Registre. Tenint en compte que per arribar a la data que consta en el Registre de Parits Polítics s'ha de fer a través del seu cercador (l'enllaç directe https://sede.mir.gob.es/nfrontal/webpartido_politico/partido_politicoDatos.html?nmformacion=318 a mi no em funciona), jo em quedaria amb el 4 d'abril de 1978. Ho veus bé? Cordialment, --FranSisPac (talk) 19:00, 16 August 2020 (UTC)
@FranSisPac: Ok! --Davidpar (talk) 19:05, 16 August 2020 (UTC)
Perdona, @Davidpar: finalment he detectat que hi ha una referència d'El Confidencial que parla del 13 d'abril. Això m'ha portat a fer alguns invents a WD i, com pots veure, he "desdoblat" el "registre" i el "registre de partits polítics" cosa que m'ha donat bastanta feina per aconseguir que sortissin per ordre. He pensat que és possible que primer fessin el pur registre del nom (4 d'abril) i la setmana següent el registre del partit al Ministerio. Se non è vero, è ben trovato. Salutacions,--FranSisPac (talk) 22:20, 16 August 2020 (UTC)