Wikidata-logo-en.svg

Welcome to Wikidata, Haros!

Wikidata is a free knowledge base that you can edit! It can be read and edited by humans and machines alike, and you can help. Go to any item page now and add to this ever-growing database!
Need some help getting started? Here are some pages you can familarise yourself with:

If you have any questions, please ask me on my talk page. If you want to try out editing, you can use the sandbox to try. Once again, welcome, and I hope you quickly feel comfortable here, and become an active editor for Wikidata.

Regards, --Jitrixis (talk | support my candidacy) 13:36, 1 November 2012 (UTC)

TABernacleEdit

God kveld! Jeg ville bare tipse om verktøyet TABernacle. Da jeg flyttet min Listeriabot-side for User:Pmt/Eidsvollmenn fra Wikipedia til Wikidata oppdaget jeg at det dukket opp en liten linje med lenker direkte til PetScan, Find images, Querysevrvices og altså TABernacle. Denne siste var jeg ikke klar over men ser veldig hendig ut for å redigere i en listeria-liste. Anbefales. Jeg pinger også @Anne-Sophie Ofrim: og @Migrant: som også driver litt listeføringer... Mvh Pmt (talk) 20:40, 3 July 2020 (UTC)

VeitEdit

Er det ev slik at Veit som er en subclass of (P279) av gate ikke blir med i malen fordi den ikke henter underkategorier Pmt (talk) 15:52, 5 October 2020 (UTC)

Infoboksene henter ikke data basert på P31. De henter basert på den egenskapen det spørres etter, Litt er nok det en svakhet, for infoboksene kunne selvsagt gjort valg avhengig av P31, men tror ikke det gjøres noe sted. Haros (talk) 15:59, 5 October 2020 (UTC)

Infoboks uten galt flagg ønskesEdit

Hei, User:Pmt foreslo jeg skulle spørre deg. Kan du være så snill å se på min disk.side har på WD, så ser du at Pmt har prøvd å forklare meg hvordan jeg kunne undertrykke en WD-illustrasjon (et galt flagg) og legge inn et kart isteden – i infoboksen på no: Artikkel no:Kongedømmet Dahomey. Jeg fikk til å undertrykke flagget, men kartet kom ikke opp. Kanskje må det få seg en P i WD, slik Pmt foreslo? Mitt siste forsøk var å legge det inn lokalt i infoboksen som «bilde», med tilhørende bildetekst, men det ble heller ikke synlig. Kan – og vil – du hjelpe? Ang. det gale flagget, forsker jeg fortsatt og kommer til å legge inn informasjon på disk.siden på Wikimedia Commons. Det brukes dessverre i mange språkversjoner av Wikipedia ... Kjersti Lie (talk) 12:31, 16 October 2020 (UTC)

svarte deg på din diskusjonsside på :no.Haros (talk) 19:02, 16 October 2020 (UTC)

Rangering av utmerkelserEdit

@Haros:Ser du for deg noen mulighet til å få rangert medaljer etter årstall utdelt, i Infoboks biografi på bokmålswikipedia. Mvh Pmt (talk) 13:26, 20 February 2021 (UTC)

Har du et konkret eksempel på hva du tenker på? Haros (talk) 16:33, 20 February 2021 (UTC)
god ettermiddag. Tenkte pp f.eks Bjarne Thorsen (Q4919564) Der medaljene kunne komme i kronologisk rekkefølge og de med ukjent verdi til slutt. Tillater meg Template:Pinger og regner med han har sakelige kommentarer til forslaget. Mvh Pmt (talk) 17:10, 20 February 2021 (UTC)

Hurtigruten UrkeEdit

Hei! flott kart for Hurtigruten. Kan du ta med stekningen Ålesund Q19393985 i Hjørundfjorden. Strekningen blir trafikert fra 2 september til 15 oktober. Ålesund Geiranger fra 1. mai til 2.september. Mvh Pmt (talk) 15:00, 24 March 2021 (UTC)

Dette er importert fra OpenStreetMap.org ut fra hva de legger inn. Jeg vil tro det i dette tilfellet er en relasjon som inneholder ruten. Det kan være jeg som har tagget Wikidata-elemetet, men jeg har ikke oppdatert relasjonene som gir opphavet til slike visninger på kartet og kommer nok ikke til å gjøre det heller. Haros (talk) 15:06, 24 March 2021 (UTC)