Wikidataa opettelemaan!Edit

Hei! Olisitko kiinnostunut osallistumaan Wikimedia Suomen järjestämään Wikidataan perehdyttävään projektiin. Pyydämme osallistujiksi wikipedistejä sekä organisaatioita, joiden kanssa opettelemme yhdessä, heidän aineistoillaan. Järjestämme lokakuun alussa Helsingissä työpajapäivän, jossa esitellään Wikidataa sekä suomeksi että englanniksi. Puhujat ja paikka varmistuvat vähitellen, päivämäärä on 2.10.2015. Valmistelemme myös online-opiskelupakettia suomeksi. Olisi hienoa saada mukaan Wikidataa aktiivisesti muokkaavia tilaisuuteen tai opastamaan/oppimaan online. Projektin työn alla olevat sivut ovat täällä: fi:Wikipedia:Wikiprojekti Avoin kulttuuridata hyötykäyttöön. Voit myös lähettää minulle sähköpostia käyttäjäsivuni kautta.

Toivottavasti tavataan!

Ystävällisesti, Susannaanas (talk) 08:59, 21 August 2015 (UTC)

MerisääEdit

Hei! Ei mielestäni ollut ihan oikein tämä yhdistely. Ylen merisää ei ole BBC:n merisää. Ne ovat kaksi eri ohjelmaa. Niiden tulkitseminen samaksi on samalla tavalla väärin kuin jos merkkaisimme fi:Suomen presidentti ja en:President of the United States samaa tarkoittaviksi. --Jmk (talk) 17:39, 30 December 2016 (UTC)

Hei! Olet oikeassa, en tullut ajatelleeksi tätä. De-, eo-, sv-wikien artikkelitkaan eivät kyllä tähän kohteeseen oikein sovi. Ne käsittelevät aihetta joka suomeksi olisi säätiedotus merenkulkijoille (tällä hetkellä ohjaussivu artikkeliin Merisää) eli yleisesti Merisää-ohjelmia radiossa ja sääennusteita merenkulkijoille meteorologiassa. Voisin ottaa seuraavaksi projektikseni fi-wikissä tuon ohjaussivun muokkaamisen artikkeliksi ja täällä Wikidatassa de-, eo-, ja sv-wikien artikkelien ja uuden fi-wikin artikkelin yhdistämisen uuteen kohteeseen. –Samoasambia 18:06, 30 December 2016 (UTC)