Logo of Wikidata

Welcome to Wikidata, Vriullop!

Wikidata is a free knowledge base that you can edit! It can be read and edited by humans and machines alike and you can go to any item page now and add to this ever-growing database!

Need some help getting started? Here are some pages you can familiarize yourself with:

  • Introduction – An introduction to the project.
  • Wikidata tours – Interactive tutorials to show you how Wikidata works.
  • Community portal – The portal for community members.
  • User options – including the 'Babel' extension, to set your language preferences.
  • Contents – The main help page for editing and using the site.
  • Project chat – Discussions about the project.
  • Tools – A collection of user-developed tools to allow for easier completion of some tasks.

Please remember to sign your messages on talk pages by typing four tildes (~~~~); this will automatically insert your username and the date.

If you have any questions, don't hesitate to ask on Project chat. If you want to try out editing, you can use the sandbox to try. Once again, welcome, and I hope you quickly feel comfortable here, and become an active editor for Wikidata.

Best regards!

--Ymblanter (talk) 09:50, 9 March 2013 (UTC)

MediaWiki:Nstab-mainEdit

Creo que puedes traducir este mensaje de MediaWiki para aparezca Element en lugar de Pàgina. --Vivaelcelta (talk) 21:55, 28 March 2013 (UTC)

Gracias por el aviso también, pero ya lo iba a traducir :). --Vivaelcelta (talk) 18:17, 29 March 2013 (UTC)

GeoJSON i eleccionsEdit

Bon vespre! Estic batallant amb Wikidata:WikiProject Catalan Elections i ara estic en la fase de visualització de les dades en un mapa via query SPARQL. Vaig veure que miren si els items tenen la geoshape (P3896) que retorna un GeoJSON hostatjat a Commons amb la llicència CC0. Llavors he estat mirant i veig que hi ha molts pocs items que estan utilitzant aquesta propietat (< 900) i gran part són circumscripcions d'Alemanya, fet obvi perquè la única visualització de resultats electorals que he vist vist és d'eleccions federals d'alemanya. Llavors, he estat cercant com podria fer-ho per generar el geoJSON per tal que el llegeixi la query d'SPARQL; he trobat que el w:ca:Mòdul:Map genera un geoJSON però no veig com es podria fer-ho via query (es pot?). L'altre opció és que comenci a penjar les fronteres a Commons i posteriorment a Wikidata com es va fer a les eleccions alemanyes. He vist que la informació existeix a Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya, però no veig clar la llicència]; creus que és compatible amb CC0. Em podries resoldre aquests dos dubtes?--KRLS (talk) 19:02, 10 June 2018 (UTC)

@KRLS: La veritat, no se ben bé de què em parles. No tinc cap experiència amb queries SPARQL. El Mòdul:Map sí que genera un geoJSON però segons les especificacions de l'extensió Kartographer. Ho fa en base a construir una taula i convertir el format amb una funció de Lua. Ni idea de com es podria fer amb SPARQL. Sobre les dades obertes de gencat no ho veig compatible amb CC-0 perquè demanen acreditar la font. --Vriullop (talk) 19:46, 10 June 2018 (UTC)