Välkommen!Edit

Välkommen, får man väl säga:

Re: "Interwiki links to almost identical topics". Ja, det problemet har mer eller mindre funnits hela tiden. Ibland måste det lösas genom att skapa tre olika objekt. 1 för en betydelse (själva himmelsfärden), 1 för en annan (festandet till minnet) och 1 för de som har en gemensam artikel för bägge begreppen. Så fick jag göra för sv:Bispgården, där svwp och någon till har en gemensam artikel för Östra och Västra, medan engelska och ett par till har två artiklar.

Det har diskuterats (och beslutats) om att tillåta sitelinks med omdirigeringar, men jag vet inte hur eller ens om det funkar i praktiken. -- Lavallen (block) 10:28, 6 May 2013 (UTC)

Det låter rörigt och dessutom saknar sv:Bispgården helt länkar till de norska och engelska artiklarna. Besvärligt. --Stefan2 (talk) 21:33, 6 May 2013 (UTC)
Ja, men även man löste det, så måste nog alla sk "statements" ligga i andra objekt än det som tillhör "sv:Bispgården". Till det tillkommer ytterligare en tätort (Bispfors) som Västra Bispgården växte samman med för en massa år sedan, som det inte finns någon artikel om någonstans, men som jag tycker det ska in en mall om i artikeln. -- Lavallen (block) 05:34, 7 May 2013 (UTC)