Wikidata:Кав'ярня/Архів/2021/10

This page is an archive. Please do not modify it. Use the current page, even to continue an old discussion.


Поговорімо про Стаціонарні покращення

 

Привіт!

Чи помітили ви, що деякі вікі мають інший інтерфейс стаціонарної версії? Чи цікаво вам, що буде далі? Можливо, у вас є запитання або ідеї щодо дизайну чи технічних деталей?

Приєднуйтеся до онлайн-зустрічі з командою, що працює над Стаціонарними покращеннями! Вона відбудеться 12 жовтня о 16:00 UTC у Zoom і триватиме годину. Натисніть тут, щоб приєднатися.

Програма

  • Новини про свіжі розробки
  • Фіксована шапка — презентація демоверсії
  • Запитання і відповіді, обговорення

Формат

Зустріч не буде записуватися чи транслюватися. Нотатки із зустрічі вестимуться у файлі Google Docs. Презентаційна частина (перші два пункти програми) вестиметься англійською.

Ми можемо відповідати на запитання, поставлені англійською, французькою, польською та іспанською. Якщо ви хотіли б поставити запитання заздалегідь, додайте їх на сторінці обговорення або надішліть на sgrabarczuk@wikimedia.org.

Вестиме зустріч Ольга Васильєва (менеджерка команда).

Посилання запрошення

Будемо раді вас бачити! SGrabarczuk (WMF) (talk) 23:54, 4 October 2021 (UTC)[reply]

Поговоріть із Community Tech

 

Hello

Ми, команда, що працює над Опитуванням побажань спільноти, хочемо запросити вас на онлайн-зустріч із нами. Вона відбудеться 27 October (Wednesday), 14:30 UTC у Zoom'і і триватиме годину. Натисність тут, щоб приєднатися.

Програма

Формат

Зустріч не буде записуватися чи транслюватися. Нотатки із зустрічі вестимуться без атрибуції і будуть опубліковані на Мета-вікі. Презентаційна частина (усі пункти програми, окрім запитань і відповідей) вестиметься англійською.

Ми можемо відповідати на запитання, поставлені англійською, французькою, польською, іспанською, німецькою та італійською. Якщо ви хотіли б поставити запитання заздалегідь, додайте їх на сторінці обговорення Опитування побажань спільноти або надішліть на sgrabarczuk@wikimedia.org.

Вестиме цю зустріч Наталія Родрігес, менеджерка Community Tech.

Посилання запрошення

Будемо раді вас бачити! SGrabarczuk (WMF) (talk) 23:27, 22 October 2021 (UTC)[reply]