Wikidata:Kahvihuone/Arkisto/2015/08

This page is an archive. Please do not modify it. Use the current page, even to continue an old discussion.

How can we improve Wikimedia grants to support you better?

My apologies for posting this message in English. Please help translate it if you can.

Hello,

The Wikimedia Foundation would like your feedback about how we can reimagine Wikimedia Foundation grants, to better support people and ideas in your Wikimedia project. Ways to participate:

Feedback is welcome in any language.

With thanks,

I JethroBT (WMF), Community Resources, Wikimedia Foundation.

(Opt-out Instructions) This message was sent by I JethroBT (WMF) through MediaWiki message delivery. 00:42, 19 August 2015 (UTC)[reply]

Wikidataa opettelemaan!

Wikimedia Suomi järjestää Wikidataan perehdyttävän vuoden mittaisen projektin, johon ovat tervetulleita Wikipedian muokkaajien lisäksi organisaatiot, joiden data rikastaisi Wikidataa ja sitä kautta mahdollisuuksien mukaan myös suomenkielistä Wikipediaa. Projektin työn alla olevat sivut ovat täällä: fi:Wikipedia:Wikiprojekti Avoin kulttuuridata hyötykäyttöön.

Järjestämme lokakuun alussa Helsingissä työpajapäivän, jossa esitellään Wikidataa sekä suomeksi että englanniksi. Puhujat ja paikka varmistuvat vähitellen, päivämäärä on 2.10.2015. Tule mukaan kuulemaan esityksiä tai opettelemaan, miten Wikidataa voi hyödyntää Wikipediassa. Wikidatan hyödyntäminen on vielä alussa. Opettelemme kaikki yhdessä, opimme toisiltamme ja autamme toisiamme oppimaan. Asiaa on monesta näkökulmasta ja erilaisille taitajille. Teknisemmät henkilöt voivat perehtyä tiedon viemiseen ja tuomiseen tai vaikka mallineisiin. Jokainen voi muokata Wikidatasta yksittäisiä tietoja, lisätä käännöksiä ja tietoja.

Tilaisuuden jälkeen käynnistämme myös online-opiskelun oppitunneilla ja tehtävillä, joita nyt valmistelemme. Tule mukaan tekemään!

Ystävällisesti, Susannaanas (talk) 08:35, 21 August 2015 (UTC)[reply]