About this board

Knowledgedonor (talkcontribs)

Why was Planet Marathi OTT deleted?

Knowledgedonor (talkcontribs)

I think you haven't researched about it right? I have seen you deleting many Indian articles who has news articles along with press conferences, please do research before deleting or contact any Indian Admin. Below mentioned sources are news channel on television with wikipedia pages.

https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/marathi/movies/news/filmfare-announces-the-5th-edition-of-planet-marathi-prese nts-filmfare-awards-marathi-2020-deets-inside/articleshow/81190206.cms

https://www.livemint.com/industry/media/niche-streaming-platforms-compete-with-global-biggies-11624447867507.html

https://www.abplive.com/entertainment/neha-pendse-siddharth-menon-film-june-on-planet-marathi-ott-acclaimed-for-breaking-stereotypes-1935662

https://telanganatoday.com/film-june-on-planet-marathi-ott-acclaimed-for-breaking-stereotypes

https://www.republicworld.com/entertainment-news/regional-indian-cinema/nehha-pendse-siddharth-menons-june-to-release-on-this-day-on-planet-marathi-cinema.html

https://www.indiatoday.in/lifestyle/what-s-hot/story/your-weekend-planner-july-2-haseen-dillruba-on-netflix-where-in-eu-covishield-will-take-you-1822917-2021-07-02

https://www.indiantelevision.com/iworld/over-the-top-services/planet-marathi-vistas-media-partner-for-new-marathi-ott-201117

https://www.timesnowmarathi.com/entertainment/marathi-cinema/article/june-marathi-web-film-coming-soon-on-planet-marathi-ott/350751

https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/marathi/movies/news/filmfare-announces-the-5th-edition-of-planet-marathi-presents-filmfare-awards-marathi-2020-deets-inside/articleshow/81190206.cms

https://www.cinestaan.com/articles/2021/jun/26/30188

https://www.dailynews24.in/movies-review/watch-june-marathi-movie-2021-stream-on-planet-marathi-ott.html

https://www.koimoi.com/television/nehha-pendse-siddharth-menon-all-set-to-release-june-on-planet-marathi-cinema-deets-inside/

https://www.spotboye.com/marathi/marathi-news/sandeep-pathak-congratulates-akshay-bardapurkar-on-logo-reveal-ahead-of-planet-marathi-ott-s-launch/60cb1026c22b2417f3f931bf

https://www.khaskhabar.com/entertainment/bollywood/bollywood-news-film-june-on-planet-marathi-ott-acclaimed-for-breaking-stereotypes-news-hindi-1-483513-KKN.html

Sorry for rude language, but do check what I have said. Thanks!! Knowledgedonor (talk) 18:28, 4 July 2021 (UTC)

Lx 121 (talkcontribs)

i agree with the above commentor. on what conceivable basis did you delete this item? there are at least half a dozen major online sources listed there. plus a few others that look to be at least regionally relevant.


please explain.


Lx 121 (talk) 20:49, 25 March 2022 (UTC)

Lx 121 (talkcontribs)

still waiting for your reply on this one? Lx 121 (talk) 21:36, 24 March 2022 (UTC)

Bencemac (talkcontribs)

The platform failed the notability requirements and had no significant coverage from reliable and independent sources. The articles mention trivially and are mostly the same and about Planet Marathi (Q77770619) and the films.

Lx 121 (talkcontribs)

have you actually READ WD:notability? this is not wikipedia, it is WIKIDATA. the notability rules are DIFFERENT & the above-list of cites is more than adequate to meet notability on here. not to mention that it includes a fair number of MAJOR "reliable & independent" news media outlets in india. your biases are showing on that claim.

& if you wanted to argue for topic-merging, you should have done that instead. Lx 121 (talk) 08:28, 11 April 2022 (UTC)

Lx 121 (talkcontribs)

i am also not clear why you seem to have completely ignored the original commentor, for months? Lx 121 (talk) 08:29, 11 April 2022 (UTC)

Pallor (talkcontribs)

Szia! Ennek a szerkesztésnek a kapcsán írok: én sem voltam benne biztos, de most megnéztem: csak az állami iskolák tartoznak tankerületi központhoz. Itt a pécsi TKK intézményeinek a listája, és a Ciszterci Nagy Lajos nem tartozik hozzájuk. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nálunk a TKK-k nem tanfelügyeleti szervezetként, hanem fenntartóként működnek. Nyilván van olyan feladatuk, ami az oktatásszervezéssel kapcsolatos, de ez nem terjed ki a területükön lévő összes iskolára, csak arra, amelyeknek a fenntartói is egyben. (Ide lehet, hogy kérdőjel kívánkozna: hogy szervezik a cisztercieknél az érettségit?)

Bencemac (talkcontribs)

Szia! Nem voltam teljesen biztos benne, hogy a school district (P5353) nem állami iskoláknál szükséges-e, úgy okoskodtam, hogy köztük minimum földrajzi kapcsolat biztos van. Az érettségik normál módon zajlanak (jobban nem tudom megfogalmazni), emellett az iskola bizonyos emelt szintű tantárgyak megyei/városi vizsgahelye is, ekképp is kapcsolódhat tankerülethez. Én amondó vagyok, hogy földrajzilag lenne érdemes nézni a kérdést, de részemről az is okés, ha csak az állami intézményeknél hagyjuk meg a tulajdonságot.

Pallor (talkcontribs)

Lehet, hogy ezeket a magyar tankerületeket nem is úgy kellett volna felvinni (én csináltam), vagyis nem a szervezetet, ill. annak központját jelölni tankerületnek, hanem - ahogy te is mondod - a földrajzi egységet, de akkor meg alig lenne adat a tankerületi elemekben. Most már mindegy, sztem hagyjuk nyitva a kérdést. (Egyébként az érettségi kapcsán nem erre gondoltam, hanem hogy ki a felelőse, ha nem tartoznak a tankerülethez? Csak nem a püspökség - vagy mi? És hát a szakképző iskolák sem tartoznak a tankerületekhez, hanem a szakképzési centrumokhoz, ott is kérdés, hoyg a szakmai vizsgákat ki bonyolítja/hitelesíti/adja ki az okmányokat? Ezeket is nyitvahagyhatjuk :)

Bencemac (talkcontribs)

Én azt gondolnám, hogy az érettségik felelőse ugyanúgy az adott tankerület, de nem értek hozzá, sajnos ebben nem tudok érdemi választ adni (érdekesség amúgy, hogy az iskola fenntartója a Cistercians (Q166861), szóval nem is egy egyházmegye). Amúgy csak próbálgattam a Recoint az elemen, hogy mivel tudnám még kiegészíteni, így leltem a tulajdonságra. Ha nem ismerted még volna, érdemes rálesni.

Pallor (talkcontribs)

Kösz, beizzítottam a Recoint, érdekes, majd tesztelgetem (a százalékok pl. tetszenek :)

Bencemac (talkcontribs)

Az medical specialty (Q930752) és a hasonló elvarázsoltabb (kevésbé ismertebb) P31-eknél nagyon hasznos tud lenni, hasznosnak találom.

Pallor (talkcontribs)

Nálad kiír valamit a Leginkább témába vágó hiányzó tulajdonságok: ID-hez? Mert nálam már három ilyen sor is van, de akárhogy kattintok rá, nem mutatkozik az a doboz, ami a tulajdonságoknál.

Bencemac (talkcontribs)

Én szinte pont ezt látom. Tehát ha rákattintok a Recoin: Leginkább témába... szövegre, lenyílik egy táblázat a hiányzó tulajdonságokkal (frissen létrehozott vagy P31-et kapott elemeknél tapasztaltam, hogy nem működik rögtön). Te nem ezt látod?

Pallor (talkcontribs)

Nekem ott négy sor van, amire kattintani lehet, az egyik a "Recoin: Leginkább témába vágó hiányzó tulajdonságok", amiről beszéltünk, és az nekem is így működik, ahogy a képen látható, az rendben van. De van másik három sor is, mindegyiknek ugyanaz a felirata: "Leginkább témába vágó hiányzó tulajdonságok: ID" ("Most relevant properties which are absent: ID"), de azokra hiába kattintok, nem csinálnak semmit. Gondolom az az azonosítókra szűkít, nem túl fontos, csak kíváncsi lettem volna, hogy pl. a PIM-et mutatja-e.

Bencemac (talkcontribs)

Elvileg csak egy sor lehetne ott, gyanúsan bugnak tűnik...

Sir Morosus (talkcontribs)

Szervusz! Ki vagy mi volt ez, hogy nem találtatott elég nevezetesnek? ~~~~

Bencemac (talkcontribs)

Szia! Orvos Krisztina eleme volt, amit a magyar törlési megbeszélés után töröltem, az elemben egyedül a Facebook-oldal azonosítója maradt, ami önmagában már nem volt elég a nevezetességhez.

Lx 121 (talkcontribs)

you had 2 keeps & 2 deletes (including the nominator). for a subject with sufficient acceptable sources available via a simple google search.


how exactly did you resolve that as a "consensus to delete", please?


on top of that, you actually deleted a female artist during wikimedia's 'celebrate women' event. https://meta.wikimedia.org/wiki/Celebrate_Women


there is literally a header for that at the top of the deletion discussion page...


consider this an undelete request.


~~~~

Bencemac (talkcontribs)

Commons files are up to deletion, the subject is clearly a non-notable individual removed from every project. Agree with the nominators. Celebrate Women is irrelevant.

Lx 121 (talkcontribs)

notability #2

  1. It refers to an instance of a clearly identifiable conceptual or material entity. The entity must be notable, in the sense that it can be described using serious and publicly available references.

a simple google search shows she qualifies for this criteria. not to mention there are also authority control links for the subject.

the pictures in question are not deleted as of this time, nor had they been deleted at the time you made your decision, so that's not a valid reason for your action.

& i invite you to discuss the "irrelevance" of celebrate women with the people running it.  :)

AND, if you agreed with the nominator, it would have been more appropriate for you to comment in the discussion, than to "decide" & close as a delete on a no consensus 2:2 split. that is not good admin-ing.

Lx 121 (talk) 21:33, 24 March 2022 (UTC)

Lx 121 (talkcontribs)

& btw i'm not clear if there were any other articles about the subject? (that you claim had been deleted?) my only concern is with sorting the commons pics. Lx 121 (talk) 21:35, 24 March 2022 (UTC)

Lx 121 (talkcontribs)

AND you have neglected to mention that you are the nominator for the deleting the pictures @ commons. which you did after deciding to delete the wikidata here. which is kind of a major omission on your part. it is also circular logic. also not good admin behaviour. Lx 121 (talk) 21:41, 24 March 2022 (UTC)

Bencemac (talkcontribs)

I kindly invite @Mahir256 and @Jeff G. as I feel I'm failing explaining why this item nominated by you was deleted. A Commons category on its own does not generate notability nor a Wikidata-item for Commons, because if you think a bit, it would create an unbreakable endless circle (especially in the case of out of project scope files). This, and the nominators valid arguments were the reason I deleted the item and moved to Commons to nominate the files for deletion. Because of your complain, I mentioned the RfD on the Commons deletion request.

And please stop your aggressive tone, I'm not obliged to answer to this attitude.

Lx 121 (talkcontribs)

FIRST - i did not "nominate" this item for deletion. nor did i create the wikidata item in the first place. please get your facts straight.

SECOND - you are ignoring & mis-representing my arguments. FROM WD:NOTABILITY:

notability #2 "It refers to an instance of a clearly identifiable conceptual or material entity. The entity must be notable, in the sense that it can be described using serious and publicly available references."

the person who is the subject of the wikidata item you deleted has an IMDB entry here - https://www.imdb.com/name/nm11872065/ , they are listed in several major authority control schemas, & the artist & her work have gotten some small-time press coverage.

that may or may not qualify them for a wikipedia article, but it is more than good enough for them to meet WD:NOTABILITY requirements, as written & noted ^above^, twice.

& i am sorry that you do not like my tone, but i do not like your actions here. i think it was deeply inappropriate for you to close an evenly-split 2:2 no-consensus discussion as "delete" just because that was the outcome you wanted. you should have either joined the discussion & left the close to another admin, or closed it as "no-consensus".

& you have also completely ignored my comments on another deletion you have made, as well as completely ignoing the person who originally questioned you on that matter.

this is not good admin-ing or good wiki-ettiquette, in multiple ways.

with all due respect,

Lx 121 (talk) 21:07, 25 March 2022 (UTC)

Bencemac (talkcontribs)

You refers to Mahir256 and Jeff G., as you can clearly see. IMDb and the other IDs of the item do not generate notability automatically as they are self-made or editable by anyone just like IMDb. It is a well-know phenomenon that cross-wiki spam items have IMDb trying to pass our requirements. Sorry but I don't wish to interact you any more following your harassing attitude here and on Commons. Please discuss the manner with the nominators, and come back when you heard them (have you done it?). Then I can comment on both sides, and help.

Lx 121 (talkcontribs)

please go & actually read the rules for WD:notability? you seem to be confusing them with notability rules from wikipedia which do not apply here. if you disagree with wikidata's policies you are welcome to propose changes on the approppriate policy-discussion pages. you are not free to simply ignore WD policy & do as you please. Lx 121 (talk) 08:33, 11 April 2022 (UTC)

Reminder to participate in the Ratification vote of UCoC Enforcement guideline

1
MediaWiki message delivery (talkcontribs)

This message has been sent because you are administrator in this project. If you voted, Thank you and please ignore this message 🙂

Hello Wrs8iws9kirla5zw,

The Ratification vote of Universal Code of Conduct Enforcement Guidelinein currently taking place until March 21. If you didn't vote yet, please take a few minutes to participate the ratification vote! Your voice is important.

Best, —YKo (WMF) via

How we will see unregistered users

1
MediaWiki message delivery (talkcontribs)

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

18:20, 4 January 2022 (UTC)

This is a test for Phabricator

4
Summary by Bencemac
Bencemac (talkcontribs)

This is a test SD discussion which shows you that Wikidata:Administrators' noticeboard is blue Wikidata:Administrators' noticeboard when I am writing this, but after saving, Wikidata: prefix will be dropped. Feel free to try it here.

Bencemac (talkcontribs)
EAkinloose (WMF) (talkcontribs)
EAkinloose (WMF) (talkcontribs)
Adamsamuelwilson (talkcontribs)

Hi Bencemac. Kindly have a look at this item. It seems promotional. I have don't have right to delete such items.

Bencemac (talkcontribs)

There is an ongoing deletion request about the item, let's wait that.

2603:9001:1A05:A207:1C37:C4A8:75EF:496 (talkcontribs)

The company in question was notable, page was deleted still?

Bencemac (talkcontribs)

The page had no notability after it's simplewiki page was deleted as spam.

2603:9001:1A05:A207:7028:D972:8556:AEE (talkcontribs)

The wikidata page existed before simple page was made. There is enough notable sources which allow it to have a wikidata present. See list below:


https://www.crunchbase.com/organization/kodezi

https://peerj.com/preprints/3123.pdf

https://finance.yahoo.com/kodezi-innovative-online-coding-learning-185000287.html

https://www.entrepreneur.com/article/354388

https://spacecoastdaily.com/2021/08/kodezi-how-a-high-school-student-from-florida-reinvented-learning-to-code/

https://www.marketwatch.com/press-release/kodezi-coding-made-easy-2021-08-10

https://goodmenproject.com/education-2/is-kodezi-better-than-your-university-programming-and-coding-course/

https://techcrunch.com/2020/09/24/snyk-acquires-deepcode-to-boost-its-code-review-smarts/

Bencemac (talkcontribs)

Wikidata is not a place for self-promo, nor Wikipedia. It was explained to you several times.

2603:9001:1A05:A207:50FF:1893:5729:82A8 (talkcontribs)

The subject in the matter is clearly notable and not for promotion.

Request you to please see the case and resolve the issue

3
Dheeraj budhori (talkcontribs)
Bencemac (talkcontribs)

I agree with the deletion.

Dheeraj budhori (talkcontribs)

WD:N see the rules no. 2nd and 3rd