Logo of Wikidata

Welcome to Wikidata, OsvátA!

Wikidata is a free knowledge base that you can edit! It can be read and edited by humans and machines alike and you can go to any item page now and add to this ever-growing database!

Need some help getting started? Here are some pages you can familiarize yourself with:

  • Introduction – An introduction to the project.
  • Wikidata tours – Interactive tutorials to show you how Wikidata works.
  • Community portal – The portal for community members.
  • User options – including the 'Babel' extension, to set your language preferences.
  • Contents – The main help page for editing and using the site.
  • Project chat – Discussions about the project.
  • Tools – A collection of user-developed tools to allow for easier completion of some tasks.

Please remember to sign your messages on talk pages by typing four tildes (~~~~); this will automatically insert your username and the date.

If you have any questions, please ask me on my talk page. If you want to try out editing, you can use the sandbox to try. Once again, welcome, and I hope you quickly feel comfortable here, and become an active editor for Wikidata.

Best regards! — Arkanosis 16:04, 4 February 2013 (UTC)

Q13675749Edit

Just so you know, I've replied to your deletion request at Wikidata:Requests_for_deletions#Q13675749 Delsion23 (talk) 22:46, 12 July 2013 (UTC)

RequestEdit

Hello.

Can you create the article en:Azerbaijani wine in Hungarian, like the article et:Grúz borok which you uploaded?

Thank you.

31.200.17.131 17:37, 21 February 2018 (UTC)

Bárbara Singer - Barbara RingerEdit

Szép napot!

Ez a Bárbara Singer nem azonos ezzel a Barbara Ringerrel, akinek wikidatarészébe lett téve Bárbara Singer wikidatapárja. Hogy lehet ezt eltávolítani Barbara Ringer wikidatapárjából? Apród (talk) 13:10, 12 August 2018 (UTC)

@Apród: I just discovered this faulty merge and am in the process of cleaning it up. Köszönöm a segítségét (Thanks for the help).
--Quesotiotyo (talk) 09:21, 11 December 2020 (UTC)

TranslationEdit

Hello.

Can you create the article en:Azerbaijani wine in Hungarian?

Yours sincerely, Sarvathi (talk) 05:58, 24 March 2019 (UTC)

Sorry, I don't speak in English. OsvátA Palackposta 06:29, 24 March 2019 (UTC)

"Ezé" törléseEdit

Szia! Kitörölted a of (P642) magyar címkéjét. Tulajdonságoknál különösen vigyázni kell az ilyen törlésekkel, mert ezeket a címkéket sokan használják, használjuk és adatfelvitelkor nagyon megakasztja a munkát, ha a legördülő menüben nem jön elő a kívánt - korábban megszokott - betűkombinációra a megfelelő elem. Ha még rossz magyarsággal is van megfogalmazva, akkor is mindenképpen érdemes a javítás előtt felvetni a Wikidata:Társalgóban, és meghallgatni mások véleményét, de ha annyira egyértelműen javítani kell, akkor is érdemes legalább szólni róla utólag. Szóval még a legjobb szándék mellett is körültekintéssel érdemes kezelni a P jelű (property) tulajdonságok bármely elemének módosítását. Mindjuk magyar nyelven talán páran vagy tucatnyian keresgéltük most, hogy hova tűnt ez, de képzeld, ha egy angolt javítasz, vagy törölsz, több százan is megakadhatnak, mert az elem számát (a P642-t) azért nem mindenki tudja fejből. Ennél a módosításnál most nem adtál meg utólag semmilyen magyar nevet, csak kitörölted a régit; mi volt tulajdonképpen a cél? Én most visszaállítottam a korábbi változatra, de ha volt valami konkrét ötleted, akkor vesd fel nyugodtan a Wd-s társalgóban, vagy a Wp-s kocsmafalon. Szia! Palotabarát (talk) 15:55, 26 May 2019 (UTC)

Hibáztam. Elnézést! Tanultam belőle. Üdv! OsvátA Palackposta 05:42, 27 May 2019 (UTC)
Oké, nem gond, kösz a visszajelzést. Palotabarát (talk) 13:14, 27 May 2019 (UTC)

Szia! Háát... Ezt a törlést is nehéz lenne megindokolni. Ne csinálj ilyeneket légyszi. Palotabarát (talk) 18:59, 31 October 2020 (UTC)

Mellényúltam, vagy mi. A múlt homálya. Pardon! OsvátA Palackposta 14:33, 11 December 2020 (UTC)