Wikidata: Normes d'esborrament

This page is a translated version of the page Wikidata:Deletion policy and the translation is 100% complete.

Aquesta pàgina conté les normes d'esborrament de Wikidata. Podeu sol·licitar un esborrament a Wikidata:Properties for deletion (per a propietats) o a Wikidata:Requests for deletions (per a altres pàgines).

Supressió d'elements

Un element es pot eliminar quan:

Els elements no s'han d'esborrar quan:

  • L'element redirigeixi a un altre element

Esborrament d'altres pàgines

Altres pàgines es poden eliminar si:

Esborrament de traduccions

Els usuaris que siguin a la vegada administradors de traduccions i administradors poden eliminar les traduccions de pàgines per qualsevol de les raons esmentades més amunt. Els administradors que no siguin administradors de traduccions es poden concedir a si mateixos els drets necessaris sense necessitat de votació, com s'explica a la pàgina de normes dels administradors de traduccions.

Esborrament de revisions

Els administradors poden eliminar revisions o entrades del registre quan:

  • Revelin informació personal o privada, incloent l'adreça IP d'un usuari que hagi finalitzat la sessió
  • Constitueixin una violació de copyright
  • Siguin de natura difamatòria
  • Continguin assetjament o altres atacs personals seriosos

En qualsevol cas en què la supervisió estigui justificada, els administradors han de revisar o suprimir les edicions en qüestió fins que es puguin supervisar; tanmateix, si la privadesa pot veure's afectada, han d'evitar utilitzar resums que ressaltin les edicions, i mai no han d'utilitzar resums que facin referència al contingut concret de la pàgina. Recordeu també que els "RevDels" apareixen a les llistes de seguiment, mentre que les supervisions no; per tant, els administradors han de jutjar cas per cas, prioritzant l'equilibri entre la redacció d'informació sensible i el no ressaltament d'aquesta informació.