Wikidata: Propozimi i tipareve

This page is a translated version of the page Wikidata:Property proposal and the translation is 57% complete.
Outdated translations are marked like this.
Property proposal

Para se një tipar i ri të krijohet, duhet të diskutohet këtu. Kur pas një kohe të ketë disa mbështetës, por asnjë ose pak kundër, tipari do të krijohet nga një krijues i tipareve ose nga një administrator.

Ju mund të propozoni një tipar këtu ose në një nga faqet për subjektet e veçanta të listuara më poshtë.

WD:PP ridrejtohet këtu. Për rregulloren e mbrojtjes, ju lutem shihni rregulloren e mbrojtjen e faqeve (shkurtesa WD:PPP).

Propzimet e tipareve ndahen sipas temës:

Të përgjithshme (47)

Kontrolli i autoritetit (28)

Persona (18)

Organizata dhe politikë (13)

Sports (35)

Punë krijuese (47)

Vende (13)

Projektet motra (14)

Transport (3)

Shkenca natyrore (28)

Lexemes (14)

Në pritje

Ready for creation (64)

Purge request counts

Lista e plotë | Përmbledhje

Shih edhe